Tuesday, September 19, 2006

New blog smell

Pardon my dust, as my brilliant cartoonist and I work out a few kinks on the my new and improved page.

Hey, not that I can't write without apostrophes from here on out, but does anyone know how to get rid of the weird characters that are showing up? Anyone? Anyone?

10 comments:

angelatee said...

testing . . testing . .

Tester said...

Hi Angie

Just checking to see if the strangeness applies to user's replies as well.

Anonymous said...

angie,
Are you writing your blog in Word then cutting/pasting it into your blog webpage? If so, it is how Word is set-up. Check your setting and see if Word is set-up for HTML and or Western Text. Make sure Word and your webpage are using the same Character Settings. This web site might help. http://www.ljmu.ac.uk/cis/webpublishing/81434.htm

Anonymous said...

Same anonymous as b4---BTW, this blog looks OK. Might of been just the blogs that you cut and pasted into the blog webpage.

Tester said...

Woo hoo! Have fun, Ms. A!

t2ed said...

Look at your html code. You've probably got some random characters in between some tags. And the cut and paste thing always seems to do weird format things in between applications. You may have to paste as "just text."

I so have template envy right now.

angelatee said...

You people are soooo smart! Yes, the weird posts are the ones I did in word first. Thanks.

Iwanski said...

Cool new look.

Justin K. said...

I love the look! It's like a Jack Chick cartoon.

Anonymous said...

COOL!